Šport > Nogomet
5130 ogledov

23-letni nogometaš doživel možgansko kap

Luca Sangalli
Mladi član prvoligaša bo kar nekaj časa v bolnišnici.

Triindvajsetletni vezist Real Sociedada Luca Sangalli je v sredo doživel možgansko kap. Klub iz San Sebastiana se je sicer ob neljubem dogodku odpravljal na pot v Vigo, Baske danes čaka dvoboj kraljevega pokala s Celto.

"Sangalli je doživel blažjo možgansko kap in se trenutno nahaja v bolnišnici Donostia University, kjer bo ostal še kar nekaj časa," je objavil baskovski klub.

Mladi nogometaš, ki igra za klub iz rodnega mesta, se je v tej sezoni z nekaj odličnimi predstavami prebil v prvo postavo Real Sociedada, v španskem prvenstvu je odigral šest tekem in pri tem dosegel en zadetek, v statistiko pa vpisal še dve asistenci. Edini gol je zabil 5. oktobra, ko se je vpisal med strelce na velikem baskovskem derbiju. Real Sociedad je s 3:1 premagal Athletic Bilbao.

Klub velikemu rivalstvu, se je med prvimi, ki so zaželeli nogometašu hitro okravenje, oglasil prav klub iz Bilbaa. "Hitro ozdravi. Upamo, da te kmalu znova vidimo na zelenici, tudi če to pomeni, da nas znova razžalostiš. Ostani močan," so zapisali pri Athleticu.

Real Sociedad je trenutno 12. na ligaški razpredelnici.

Komentarjev 2