Šport > Nogomet
36 ogledov

8.000 € za dve noči s transseksualcem?

karim benzema EPA
Nogometaš Reala Madrida Karim Benzema naj bi za spolne usluge transseksualca odštel osem tisoč evrov.

Šokanto zgodbo je razkril belgijski spletni portal Sudinfo, ki poroča, da je napadalec španskega nogometnega velikana Karim Benzema za dve noči s prostitutko Victorio Dorval odštel osem tisoč evrov.

victoria dorval | Avtor: Youtube Youtube
Škandal je še dodatno začinil podatek, da je bila Victoria pred spremembo spola znana pod imenom Johnny. ''Za prvo noč mi je plačal dva tisoč evrov, za drugo pa sem mu jih računala šest tisoč. Vedel je vse o moji operaciji, vendar je rekel, da ga to ne moti. Zdaj ga je sram, da je koristil spolne usluge transseksualca,'' je povedala Dorvalova.

V nemilosti navijačev

Benzema na začetku letošnje sezone preživlja manjšo krizo, kar so opazili tudi navijači, ki vsako napako francoskega reprezentanta pospremijo z glasnimi žvižgi in neodobravanjem. Trener Carlo Ancelotti in pomočnik Zinedine Zidane sta stopila v bran 25-letniku, ki pa s svojo igro ni zadovoljen. ''Razumem, zakaj so navijači jezni, vendar sem sam bolj razočaran kot kdorkoli drug,'' je povedal Benzema, ki si z nedavnim seksualnim škandalom zagotovo ne bo pridobil novih simpatizerjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.