Šport > Nogomet
18 ogledov

Realova štiriperesna deteljica

isco ronaldo benzema EPA
Real Madrid je na prvih petih tekmah sezone dosegel 14 golov, vse zadetke pa so prispevali štirje nogometaši: Cristiano Ronaldo (5), Isco (4), Karim Benzema (4) in Gareth Bale (1).

Prenovljeni Real Madrid je novo sezono pod taktirko Carla Ancelottija začel s štirimi zmagami in remijem. Galaktiki so si edini spodrsljaj privoščili v četrtem kolu španske Primere División, kjer jih je presenetil Villarreal (2:2).

gareth bale | Avtor: Reuters Reuters
Po petih tekmah je jasno, kdo so tisti nogometaši, ki naj bi kraljevi klub ponovno vrnili na pota stare slave. Med njimi sta dva stara znanca španskih navijačev, Cristiano Ronaldo in Karim Benzema, ter dve novi okrepitvi, Isco in Gareth Bale.

Realova štiriperesna deteljiva je na prvih petih tekmah dosegla vseh 14 zadetkov, najuspešenjši pa je Ronaldo, ki je zabil pet golov. S štirimi mu sledila Isco in Benzema, enega pa je prispeval najdražji nogometaš na svetu Gareth Bale.

Benzema, ki se je zaradi slabe igre znašel na udaru navijačev, je v Ligi prvakov za Real dosegel 21 golov na 35 tekmah. Še bolj impresiven je Ronaldo, ki je v dresu Reala zabil 38 golov na 41 tekmah, skupno pa je dosegel 53 zadetkov na 93 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.