Šport > Nogomet
15681 ogledov

Hrvaški prvoligaš: "Naš igralec je s Porschejem izginil na poti!"

Abdullah Talal Hameed HNK Gorica Facebook Abdullah Talal Hameed na uradni predstavitvi.
Iz naše južne soseščini poročajo o nenavadnem izginotju nogometaša.

Hrvaška Gorica, za katero igra tudi nekdanji slovenski reprezentant Tim Matavž, se je lani po odličnem zaključku prvenstva stežka obdržala v prvoligaški druščini.

Pred letošnjo sezono se je kolektiv iz Velike Gorice okrepil, med prišleki je bil tudi švedski nogometaš iraških korenin - Abdullah Talal Hameed. Izbral si je številko 99 in bil uradno predstavljen kot nogometaš Gorice. 

Gre za 27-letnega krilnega napadalca, ki je nazadnje nosil dres madžarskega Zalaegerszega, pred tem je bil pol leta član sežanskega Tabora v slovenski Prvi ligi Telemach.

Nazadnje v Budimpešti

Hameed bi se moral v ponedeljek pridružiti popoldanskemu treningu nogometašev Gorice, a se na njem ni pojavil. Klubski funkcionarji so bili nazadnje v kontaktu z njim, ko se je odpravljal iz svojega stanovanja v Budimpešti. Podal naj bi se proti Veliki Gorici.

Vse od takrat o Hameedu ni sledu. Klub je zdaj z objavo na družbenih omrežjih razkril izginotje in vse, ki bi karkoli vedeli o loakciji nogometaša, zaprosil za pomoč.

"Naš igralec Abdullah Talal Hameed je v ponedeljek, 21. avgusta krenil iz Budimpešte v Veliko Gorico in od takrat se je za njim izgubila vsaka sled. Izginotje smo prijavili madžarski policiji. Njegova družina in HNK Gorica naprošamo vse, ki bi imeli informacije o Hameedu, da jih javijo najbližji policijski postaji. Nogometaš vozi belega Porsche Taycana s švedskimi registrskimi oznakami," so zapisali pri hrvaškem prvoligašu.

HNK Gorica je po štirih kolih elitne HNL zabeležila po eno zmago in poraz ter dva remija, kar je trenutno dovolj za peto mesto. Konec tedna moštvo čaka domač obračun proti Slaven Belupu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.