Šport > Nogomet
22 ogledov

AC Milan najel ''varuško'' za Balotellija

mario balotelli EPA
Italijanski nogometni velikan AC Milan je težavnemu napadalcu Mariu Balotelliju dodelil nadzornika, ki bo skrbel, da 23-letnik ne bo zašel v težave.

Italijanski reprezentant Mario Balotelli se pogosto vede kot otrok, česar se zavedajo tudi pri AC Milanu, zato so mlademu napadalcu najeli ''varuško''.

Balotelliju bo na vsakem koraku sledil nekdanji policist Filippo Ferri, ki bo skrbel za to, da se Italijan ne bo znašel v težavah. Super Mario je vse bolj nezadovoljen z negativno medijsko podobo, za katero se lahko v največji meri zahvali kar samemu sebi, predstavniki sedme sile pa so celo tako neprizanesljivi, da naj bi napadalec AC Milana razmišljal o selitvi iz Italije.

Balotelli je pred dvema tednoma poskrbel za incident v Neaplju, kjer je odrinil kamermana in novinarju polomil mikrofon, v torek pa so ga opazili, kako med zapuščanjem San Sira ni imel oblečenih klubskih barv.

Takšnih in podobnih incidentov naj bi bilo v prihodnost vse manj, če bo Filippo Ferri dobro opravil svoje delo. Njegova glavna naloga bo ukrotiti muhastega Balotellija in poskrbeti, da se bo nogometaš v medijih pojavljal zaradi svojega talenta, ne pa nepremišljenih izjav. Ferri je pri italijanskemu prvoligašu zaposlen kot svetovalec za varnost, zato sta si z Mariem že precej domača.

Novica o novem ''osebnem asistentu'' je dosegla tudi italijansko nogometno zvezo, predsednik Giancarlo Abete pa je prepričan, da kaj takšnega med reprezentančnimi tekmami ne bo potrebno. ''Balotelli je eden izmed nas in v reprezentanci pomagamo eden drugemu,'' je dejal Abete.

Mourinho: Mario je super fant, nor in divji

Na zgodbo, ki jo je objavila italijanska Gazzetta dello Sport, se je odzval tudi trener Chelseaja José Mourinho, ki je Balotellija treniral pri Interju. ''Ne vem, kakšni so razlogi za takšno odločitev, a dejstvo je, da tistemu, ki bo moral skrbeti za Balotellija, zagotovo ne bo dolgčas. Mario je super fant, nor in divji. Z njim ni nikoli dolgčas,'' je dejal portugalski strateg.

Balotelli Mourinho Barcelona Inter Milano Appiano Gentile Liga prvakov | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.