Šport > Nogomet
25 ogledov

Žalil in robantil po letališču v Neaplju

mario balotelli EPA
Italijanski reprezentant Mario Balotelli se je v Neaplju verbalno znesel nad letališkimi uslužbenci, ki niso dovolili vzleta zasebnega letala.

Mario Balotelli ne najde miru. Napadalec AC Milana bi se moral iz Neaplja, kjer je reprezentanca Italije remizirala z Armenijo (2:2), vrniti z zasebnim letalom, toda rossoneri niso dobili dovoljenja za vzlet.

Na letališču v Neaplju je od 23h do 6h prepovedan vzlet zasebnih letal, nogometaši AC Milana, ki so želeli odpotovati v Rim, pa so na prizorišče prispeli ob 23.15. Osebje na letališču je nogometaše odslovilo, čes da so prispeli prepozno, in večina jih je brez ugovarjanjaja krenila nazaj v hotelske sobe.

SuperMario pa seveda tudi tokrat ni mogel iz svoje kože. Italijanska Gazzetta dello Sport poroča, da je 23-letni napadalec najprej ozmerjal letališko osebje, nato pa se dogovoril za avto in šoferja ter se na lastno pest odpravil nazaj v večno mesto.

Prandelli brani Maria

Vodstvo AC Milana in Juventusa se je poskušalo dogovoriti, da bi njihovi nogometaši lahko odleteli ob 23.30, vendar prošnji ni bilo ugodeno. ''Balotelli ima za seboj nekaj težkih dni, zato mu moramo še bolj pomagati. Kot sem že povedal, ne maram vojn. Vsi se zavedamo, da je Balotelli bistvenega pomena, če želimo naprej. Potrebno ga je še bolj integrirati,'' je povedal selektor Cesare Prandelli.

Balotelli naj bi pred odhodom iz Neaplja zavrnil nekaj oboževalcev, ki so si želeli njegovega avtograma, še dodajajo pri Gazzetti.

Komentarjev 1
  • dragec 08:07 18.oktober 2013.

    Ma, jebati mu mater rejniško, ki ga ni naučila lepega vedenja.