Šport > Nogomet
25 ogledov

Balotelli se lomi pod pritiskom medijev

balotelli kaka Reuters
Zloglasni napadalec AC Milana Mario Balotelli je naveličan negativne medijske pozornosti, ki je je deležen na Apeninskem polotoku.

Navijači AC Milana naj uživajo v igri Maria Balotellija, dokler lahko, je opozoril nogometašev agent Mino Raiola. Italijanski napadalec naj bi bil nezadovoljen z negativno javno podobo, ki jo o njem vsakodnevno posredujejo mediji.

Raiola je razkril, da se je Balotelli znašel v položaju, kjer je slovo od Italije samo še vprašanje časa. ''Na njem je pretirana pozornost. Ne vem, ali bi jaz osebno lahko prenesel kaj takega. Moramo se pomiriti in z AC Milanom analizirati določene stvari. Italija zagotovo ne bo zadnja postojanka v njegovi karieri, a do izteka pogodbe je še veliko let, zato nočemo, da bi moral oditi iz tega razloga,'' je po tekmi z Barcelono povedal Raiola.

adriano galliani milan | Avtor: EPA EPA
Če gre verjeti besedam podpredsednika kluba Adriana Gallianija, so navedbe o nezadovoljstvu 23-letnega nogometaša privlečene za lase, priznal pa je, da bi bil pripravljen pristati na menjavo za Lionela Messija ali Neymarja.

''Raiola je prebrisan fant. Rad je provokativen. Mina poznam že vrsto let, zato nisem zaskrbljen,'' je dejal Galliani in dodal, da mu Raiolov obisk v Barçini garderobi ne bo kratil spanca. ''Lahko zamenjamo. Imajo dva napadalca, Lionela Messija in Neymarja, ki nista slaba. Lahko izbirajo – mi smo pripravljeni vzeti Brazilca ali Argentinca,'' je v šali pripomnil Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice