Šport > Nogomet
22 ogledov

Ačimović: "Za Vršiča bi tri milijone evrov"

Olimpija Rudar Stožice vršič jeseničnik Benjamin Kovač
Prodaja Dareta Vršiča bi lahko predstavljala pravi balzam za Olimpijino blagajno.

''Snubcev je veliko, tako da v teh dneh poteka ogromno sestankov. O tem, iz kje so, za zdaj še ne bi govoril, smo pa v klubu postavili mejo glede odškodnine. Prepričan sem, to je tudi želja kluba, da bi lahko za Dareta iztržili tri milijone evrov," je za Sportal povedal športni direktor Olimpije Mile Ačimović in tako prvič javno spregovoril o želeni ceni za svojega asa, prvega strelca lige Dareta Vršiča, ki bi že pozimi utegnil zapustiti Stožice.

Vršič je bil tudi med kandidati za nagrado navijaške skupine Green Dragons zeleno srce. Poleg njega pa še Milan Andjelković, Sreten Sretenović, Elvis Džafić in Boban Jović. Prav slednjemu pa je z več kot 500 glasovi navijačev pripadla ta nagrada. "Bitka se je odločila v zadnjih nekaj urah. Nagrado si je prislužil zato, ker se je v več kot zadnjih dveh letih prikazal kot igralec in človek, ki mu nikakor ni vseeno za Olimpijo. Ker je gole proslavljal z navijači, na igrišču pa puščal ne le znoj, temveč tudi kri in solze. Navijaška skupina Green Dragons mu iz vsega srca čestita. Naj bo ta nagrada motiv za trening v prihodnje," so med drugim zapisali Green Dragons v obrazložitvi na svoji spletni strani.

Komentarjev 1
  • Nogo Bozo 17:12 08.december 2011.

    Tale Mile-ćapac pa je munjen...Vršič je vreden 2000 EUR bruto na mesec * 12 mesecev * 8 let še lahko igra, skupaj okoli 200.000 EUR. Pa kva mislijo tile ćapci?? Ne znajo niti hoditi, kaj šele igrati nogomet. V ...prikaži več 1. slovenski ligi je lahko največ 20 profi igralcev. Drugi naj gredo delat, kar pač znajo...Največ bi jih lahko zaposlil Novi SCT...Zadnji čas, da tudi v nogometu začnejo padati domine, kot npr. v prepožrešni in prepotentni Olimpiji pri košraki....