Šport > Nogomet
48 ogledov

Agüero: "Zdaj sem Cityjev nogometaš"

Aguero, Argentina EPA
Argentinski reprezentant in napadalec madridskega Atletica Sergio Agüero je v Manchestru prestal zdravniški pregled in v sredo zvečer sporočil, da je postal član Cityja.

Mrzlično iskani argentinski napadalec Sergie Agüero, ki je doslej nastopal za madridski Atletico, je od torka v Manchestru, kjer ureja še zadnje podrobnosti v zvezi s prestopom v Manchester City. To je 23-letnik v sredo zjutraj potrdil tudi na twitterju: "Prispel sem v Manchester, kjer urejam reči okrog prestopa. Vse poteka v redu." V sredo zvečer pa je sledilo novo sporočilo: "Zdaj sem Cityjev nogometaš. Vesel sem, da sem v tem klubu in v tem mestu."

Nesramno bogati City naj bi zanj plačal med 40 in 45 milijonov evrov, pojavljali pa so se namigi, da naj bi njegov prihod napravil pot za odhod še enega Argentinca, Carlosa Teveza, ki si obupno želi iz Manchestra. Vendar pa Roberto Mancini, ki mu sivino v laseh povečuje predvsem Mario Balotelli, vztraja, da si želi tudi Carlitosa.

Podpisal naj bi petletno pogodbo z izstopno klavzulo 43 milijonov evrov. Prejemal naj bi dobrih 200 tisoč evrov tedenske plače. Zanj naj bi na naslov Atletica prišli le dve konkretni ponudbi, poleg Cityjeve še iz torinskega Juventusa. Argentinec je torej sprejel ponudbo Angležev in se bo preizkusil v Premier League.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.