Šport > Nogomet
15 ogledov

Alba bo izpustil El Clásico

jordi alba španija Reuters
Bočni nogometaš Jordi Alba je bil že pri koncu tritedenske rehabilitacije, sedaj pa je staknil še eno poškodbo, ki ga bo od zelenic oddaljila še za šest tednov.

Levi bočni nogometaš Barcelone, nekdanji član Valencie, sicer pa Katalonec Jordi Alba, se je poškodoval ob domači zmagi nad Sevillo (3:2), skupila jo je njegova stegenska mišica. Takrat je zdravniška služba Blaugrane zatrdila, da bo manjkal približno tri tedne.

Toda sedaj si je Alba, povsem ob koncu rehabilitacije, poškodoval stegensko mišico na drugi nogi. Spet gre za manjšo raztrganino mišičnega tkiva, a tokrat je njegova odsotnost planirana kar za šest tednov, je sporočil katalonski klub.

Ne bo ga na San Siro

To pomeni, da bo Alba izpustil tudi prvi letošnji prvenstveni obračun z madridskim Realom, ki se bo odvil 26. oktobra na stadionu Camp Nou. Manjkal bo tudi na obeh tekmah Lige prvakov proti AC Milanu.

To je še ena slaba novica za trenerja Gerarda Martina, saj sta trenutno že poškodovana dva Argentinca, talisman ekipe Leo Messi in vsestranski Javier Mascherano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.