Šport > Nogomet
16 ogledov

Álvarez: ''Upam, da Mou ni jezen name''

Mourinho Galatasaray Real Madrid Liga prvakov četrtfinale EPA
Manolo Álvarez, predsednik madridskega nižjeligaša Canillasa, se je opravičil za svoje besede o Joséju Mourinhu. Álvarez je namreč razkril, da Mourinho poleti zapušča Real, sedaj pa ga skrbi, da bi mu Portugalec izjave zameril.

Manolo Álvarez je v sredo šokiral z izjavo, da je od Joséja Mourinha dobil zagovotovilo, da Portugalec v prihodnji sezoni ne bo več treniral v Madridu. Predsednik Canillasa, kjer trenira Moujev sin, se je ustrašil, da je z izjavo škodoval sicer dobremu odnosu s portugalskim strategom. ''Upam, da mi bo Mourinho odpustil in ne bo jezen name,'' je povedal Álvarez.

Španec svojih besed ni preklical, temveč se je samo opravičil Mourinhu, ker je izdal njegovo zaupanje. ''Želim samo, da so on in igralci srečni. Upam, da se motim in bo ostal v Madridu,'' je dodal predsednik madridskega nižjeligaša, ki z Mourinhom prijateljuje vse od leta 2010, ko je ''Edini'' sedel na klop belega baleta.

Fígo: ''Če Mou odide, ne bo konec sveta''

Nekdanji zvezdnik Reala Luís Figo je prepričan, da si Madridčani želijo z Moujem sodelovati tudi v prihodnji sezonah. ''Morali boste vprašati njega, ali bo ostal ali ne. Treba bo počakati. Madrid je klub z bogato zgodovino in ne bo konec sveta, če Mourinho odide. Vsi upajo, da bo ostal,'' je povedal Figo, ki je za Real igral od leta 2000 do 2005.

V tem času je z belim baletom osvojil tudi Ligo prvakov. ''Verjamem, da bodo letos zmagali. Ekipa je v dobri formi in zdaj je pravi trenutek. Polfinale proti Borussii je povsem odprt, vendar menim, da bo Madrid prišel do finala,'' je dodal Portugalec, ki pa ni želel govoriti o Cristianu Ronaldu. ''Ne govorim za druge. Bolje je, da sam govori o sebi. Ne morem reči, če je vse v redu ali ne,'' je zaključil Figo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.