Šport > Nogomet
362 ogledov

Ameriška zveza preiskuje incident z okuženo Morganovo

alex morgan Profimedia
Nogometna zvezdnica naj bi se med prazniki preveč sprostila.

Enaintridesetletna ameriška nogometašica Alex Morgan je sporočila, da se je med novoletnimi prazniki okužila s koronavirusom. Prisotnost virusa so potrdili tudi pri nekaterih članih njene družine.

Morganova bo zaradi okužbe izpustila januarske priprave in dve prijateljski temi s Kolumbijo. 

Selektor ameriške reprezentance Vlatko Andonovski je napovedal, da bo zveza opravila preiskavo okoliščin, ki bo botrovale okužbi igralke. Z objav na družbenih omrežjih je namreč razvidno, da je Morganove praznike preživela v širšem krogu družine, kar ni bilo v skladu s priporočili zdravniške službe.

"Naše zdravniško osebje in Alex skupaj analizirajo, kaj se je zgodilo. Verjamem, da nam bo uspelo odpraviti napako, če je do nje prišlo," je dejal Andonovski.

Po besedah selektorja se nogometašica počuti dobro, enako velja tudi za njeno družino. "Opravila sva več pogovorov in z veseljem lahko povem, da je z njimi vse v redu," je dodal Andonovski.

Morganova se je v zaključku preteklega leta mudila v Angliji, kjer je v elitni Women's Super League branila barve Tottenhama. V petih nastopih je dosegla dva gola, njen igralni čas pa je bil omejen zaradi poškodbe kolena. V prihajajoči sezoni bo spet igrala za Orlando Pride v ameriški ligi NWSL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Morgan (@yeahimjen)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice