Šport > Nogomet
24 ogledov

Ancelotti: ''Rooneyja je nemogoče kupiti''

wayne rooney manchester united EPA
Po objavi novice, da naj bi Wayne Rooney prihodnje leto igral za Paris Saint-Germain, so se oglasili iz francoskega prvoligaša, kjer govorice zanikajo. Navedbe direktorja kluba je podprl tudi trener Carlo Ancelotti, ki je priznal, da je Rooneyja ''nemogoče kupiti''.

Ko govorimo o megalomanskih prestopih, hitro pomislimo na Paris Saint-Germain (PSG). Francoski klub je pred začetkom letošnje sezone v Pariz pripeljal Zlatana Ibrahimovića, Thiaga Silvo in Ezequiela Lavezzija, po najnovejših podatkih pa naj bi svoje lovke stegoval tudi po angleški Premier ligi, kjer naj bi bil glavna tarča Wayne Rooney. Potem ko je Michael Moulin, nekdanji svetovalec francoskega kluba, zatrdil, da je Rooneyjev prestop v PSG že dogovorjen, je direktor kluba Leonardo govorice zanikal.

Čeprav PSG razpolaga z enim izmed največjih proračunov na svetu, pa je trener Carlo Ancelotti priznal, da je Rooneyja nemogoče kupiti. Angleški reprezentant na Old Traffordu uživa takšen sloves, da je selitev v bližnji prihodnosti malo verjetna. ''Wayne Rooney je eden izmed najboljših napadalcev na svetu, vendar ga je nemogoče kupiti. On je legenda Manchestra Uniteda. O poletnih prestopih se z odborom še nisem pogovarjal. Počakali bomo do konca sezone,'' je povedal Ancelotti.

PSG se trenutno nahaja na prvem mestu francoske nogometne lige in ima devet točk prednosti pred drugouvrščenim Marseillom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.