Šport > Nogomet
14 ogledov

Rooney in Gerrard prispevala za Gazzo

steven gerrard wayne rooney EPA
Nekdanji angleški reprezentant Paul Gascoigne, ki se že vrsto let bojuje z alkoholizmom, je razkril, da sta bila Wayne Rooney in Steven Gerrard med tistimi nogometaši, ki so financirali njegovo nedavno zdravljenje v ZDA.

Paul Gascoigne se je pred mesecem dni vrnil iz Združenih Držav Amerike, kjer se je nekdanji angleški nogometaš zdravil zaradi odvisnosti od alkohola. Petinštiridesetletnemu Britancu so na pomoč priskočili številni nogometaši, med katerimi sta bila tudi Wayne Rooney (Manchester United) in Steven Gerrard (Liverpool).

''Podpora, ki so mi jo izkazali, je bila izjemna. Nekateri med njimi niso želeli omembe, a to so bili Gary Lineker, Wayne Rooney, Steven Gerrard, Jack Wilshere in celo Sir Alan Sugar,'' je povedal Gascoigne, ki je po vrnitvi iz ZDA dejal, da je premagal smrt. Britanec je preživel pet tednov na kliniki v Cottonwoodu, Arizoni, kjer svojim strankam zaračunajo slabih 9000 evrov na teden.

''Mislim, da je prispeval tudi Manchester United in številni drugi ljudje. Denar, ki je ostal, je šel v druge sklade. Chris Evans je začel vse skupaj. Vsem se zahvaljujem iz dna srca,'' je dodal legendarni nogometaš in se zaklel, da ne bo nikdar več podlegel tej omamni substanci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.