Šport > Nogomet
13 ogledov

Andre Santos bežal pred policijo

andre santos EPA
Policija je aretirala nogometaša Arsenala Andreja Santosa. Brazilec je zašel v težave zaradi prehitre vožnje, nato pa še ignoriral može v modrem, ki so ga želeli ustaviti. Po plačilu varščine so ga izpustili iz zapora, grozi pa mu tudi do dve leti zapora.

Angleški BBC poroča, da je Andre Santos, ki se je lani pridružil Arsenalu, pristal na policijski postaji. Devetindvajsetletnik je ogrožal promet z breobzirno vožnjo, za povrhu pa ni upošteval signalov mož v modrem in se raje podal v beg. Predstavnik policije je za BBC povedal: ''Nekje okrog 9.30 zvečer smo zaradi suma nevarne vožnje in neupoštevanja policije aretirali 29-letnika. Moški je bil izpuščen proti plačilu varščine in se bo na policijsko postajo vrnil sredi septembra.'' V policijskem poročilu so še zapisali, da Santos in opravljal preizkusa alkoholiziranosti.

The Sun poroča, da je Brazilec vozil 110 tisoč funtov vrednega Maseratija, s katerim je med begom pred policijo dosegal hitrost preko 200 km/h. Nogometašu Arsenala grozi do dve leti zaporne kazni, če primer konča na sodišču in pride do obsodbe. Santos se je angleškemu prvoligašu pridružil iz turškega Fenerbahčeja in ni zaigral na prvi tekmi angleške lige, kjer so topničarji brez zadetka remizirali s Sunderlandom.

Neprimerno slavje Davida Ville

david villa | Avtor: EPA EPA
Španska nogometna zveza bo zaradi neprimernega slavja zadetka kaznovala Davida Villo. Špancu grozi od 2000 do 3000 evrov kazni, ker je po zadetku, ki ga je dosegel na obračunu Barcelone in Real Sociedada, slekel svoj dres in pokazal majico, na kateri je pisalo: ''Nemogoče brez vas.'' Villa, ki se je po daljši odsotnosti zaradi poškodbe ponovno vrnil na zelenico, je želel gol posvetiti svoji ženi in otrokom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.