Šport > Nogomet
22 ogledov

Anelka zvezda že na letališču

anelka šanghaj Reuters
Zadnja pridobitev kitajskega kluba Šanghaj Šenhua Nicolas Anelka je postal že ob prihodu na letališče v tem kitajskem megalopolisu prava znamenitost. Francoz poleg tega zatrjuje, da ga je vselej privlačil čar Vzhoda.

"Prvič sem v Šanghaju, a vem, da mu pravijo orientalski Pariz. Prijatelji, ki so bili tu, pravijo, da gre za čudovito mesto. Vedno mi je bila všeč Azija. Prav obseden sem bil z znamenitostmi, ko sem potoval v Republiko Korejo, na Japonsko, v Malezijo, na Tajsko, Macau … Zato nisem posebej premišljal, ko je prišla ponudba Šanghaja," je Nicolas Anelka razodel za fifa.com.

Nekdaj je bivši francoski reprezentant veljal za enega najboljših napadalcev v Evropi. Njegovo nogometno biografijo sestavlja tudi nastopanje za Arsenal, Real in Chelsea. Nato pa se je začel (prosti) pad. Eden od razlogov zanj je zagotovo tudi njegovo občasno ekscentrično vedenje, zaradi katerega je moral zapustiti fransosko reprezentanco na SP 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.