Šport > Nogomet
7130 ogledov

Angleški velikan izkazal interes za Šeška

Benjamin Šeško RB Leipzig Young Boys Profimedia
V modrem delu Londona resno razmišljajo tudi o Šešku.

Pri enem izmed najbolj branih britanskih medijev The Sun so se razpisali, da se pri Chelseaju resno zanimajo za slovenskega reprezentančnega napadalca Benjamina Šeška. Ta naj bi bil za Londončane predvsem finančno ugodnejša varianta kot član Napolija Victor Osimhen.

Pri Chelseaju v zadnjem času niso zadovoljni z učinkom napadalcev. Nicolas Jackson in Armando Broja sta precej razočarala navijače modrih, Christopher Nkunku, ki je v London pred to sezono za 60 milijonov evrov prišel prav iz sedanjega Šeškovega kluba Red Bull Leipziga, pa ima veliko težav s poškodbami. 

Ligaška sezona je za trenutno devetouvrščene Londončane pravzaprav že izgubljena, v januarju se tako večji nakupi ne pričakujejo, na radarju kluba pa ostajata Osimhen in Šeško. Prvi naj bi imel pri Napoliju odkupno klavzulo v vrednosti okoli 130 milijonov evrov.

"Chelsea še razmišlja o napadalcu tudi v januarju, a bodo v klubu zdaj dejavni le v primeru, če najdejo pravo ime. Pričakuje se, da bodo nogometaši, ki si jih želijo, na voljo šele poleti, zato bo potrebno nekaj potrpljenja. Osimhen sicer ostaja glavna tarča, a je potrebno spremljati tudi Šeška, ki bo imel poleti odkupno klavzulo vredno 50 milijonov," so pri The Sunu citirali strokovnjaka za nogometne prestope Bena Jacobsa.

Komentarjev 2
  • poldka 08:06 25.januar 2024.

    Kako je bil simpatičen, preden se je lotil preobrazbe...( tetovaže, barva las, frizura...)Tudi forma že malce šepa...Škoda...

  • stilist 19:43 24.januar 2024.

    Kakšen gol dati, pa mogoče kam pride. Trenutno suša.

Sorodne novice