Šport > Nogomet
19022 ogledov

Angležinja zaradi kontroverznih posnetkov ostala brez kluba

Madelene Wright
1/6
Instagram
Dva kontroverzna posnetka sta bila dovolj, da se angleška nogometašica znajde na cesti.

Ženska nogometna ekipa Charlton Athletic je objavila, da je prekinila pogodbo z eno svojih najboljših igralk, Madelene Wright, potem ko so v javnosti zaokrožili sporni posnetki z njenega Snapchat profila. Nogometašica je oba sporna posnetka odstranila s profila, a bilo je prepozno, javnost je že bila ogorčena nad njuno vsebino.

Na prvem izmed obeh posnetkov je razvidno, kako na eni izmed zabav konzumira neznano stvar iz napihljivega balona, medtem ko na drugi v na pogled močno vinjenem stanju vozi svoj avtomobil, obenem pa med kar vožnjo pije iz steklenice šampanjca.

Madelene Wright | Avtor: Instagram Instagram
"Klub je bil seznanjen s posnetki ter je na hitro raziskal incident. Kot klub smo zelo razočarani nad njenim obnašanjem, ki ne predstavlja standardov, katerih se naša ekipa mora držati. Nogometašica je dejanje obžalovala, a je že morala zapustiti klub," so zapisali v uradni izjavi njeni delodajalci.

Komaj 22-letna nogometašica se sicer ni prvič znašla v podobni težavah, saj je bila tekom svojega igranja za Millwall pod preiskavo zaradi posnetka, na katerem drži v naročju psa, kateremu je dovolila, da nadzoruje volan njenega vozila, medtem ko sama ni držala krmila.

Že takrat se je znašla na hudem udaru javnosti, še pozebej organizacije za varnost na cesti Brake, kjer vztrajajo, da je obnašanje nogometašice nesprejemljivo: "Vožnja in alkohol se ne smeta mešati. Ko ste za volanom, imate v rokah potencialno smrtonosno orožje, ki zahteva popolno koncentracijo," so bili besni ob novem škandalu mlade zvezdnice pri organizaciji, ki zahteva dosti višjo kazen, kot je le prekinitev pogodbe s strani kluba.

Komentarjev 6
  • liacrosni 18:38 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • plunexma 15:08 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • blogopox 11:45 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

Sorodne novice