Šport > Nogomet
1304 ogledov

Angleži pustili gledalce na stadion, ti že poskrbeli za pravo sramoto

Millwall : Derby County Reševalni pas/Twitter
Zloglasni navijači Millwalla so komaj čakali, da lahko ponovno javno izrazijo svoja prepričanja.

Angleži so po dolgem času znova dovolili, da se na nogometne tekme vrne določeno število navijačev, kar so izkoristili zloglasni privrženci Millwalla, ki so takoj poskrbeli za sramoten škandal.

Na tekmi z Derby Countyjem, katere se je lahko udeležilo slabih 2000 navijačev, so namreč domači pristaši z glasnim neodobravanjem ter žvižgi pospremili klečanje nogometašev obeh ekip.

Slednje je namreč postalo tradicionalni del protokola pred začetkom tekem, s katerim se izraža podpora gibanju Black lives matter, ki se bori za enakopravne pravice vseh ras.

Takšno sporočilo pa ni niti najmanj po godu najbolj gorečim navijačem Millwalla, ki veljajo za ultra desničarje, kar tudi ves čas ponosno ponavljajo ter poudarjajo.

Poteza navijačev ekipe iz južnega Londona je seveda naletela na številne kritike, a so na vse skupaj odgovorili s svojim tradicionalnim sporočilom: "No one likes us, we don't care" ("Nihče nas ne mara, nam pa ni mar za to.").

Komentarjev 2
  • nibbmangcont 05:03 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • gggg 21:17 05.december 2020.

    Ponosen sem, da sem bel in ne vidim smisla v klečanju zaradi črncev. Če je kdo osebno kaj narobe naredil, se bo že sam opravičil, zelo neumestno pa je iskanje kolektivne krivde nekoga, ki ni ničesar kriv.

Sorodne novice