Šport > Nogomet
3066 ogledov

Anglija spet na nogah, v središču pa kdo drug kot Ramos

sergio ramos Print Screen Ramos je namerno pohodil strelca dveh golov za Anglijo.
Zloglasni španski branilec je na obračunu lige narodov z Anglijo spet upravičil svoj sloves.

Kapetan španske nogometne reprezetance se je na tekmi lige narodov, ki so jo Angleži dobili z rezultatom 3:2, spet posluževal starih trikov.

Incident se je zgodil v 55. minuti srečanja, ko je branilec madridskega Reala namerno pohodil angleškega junaka Raheema Sterlinga in izzval vsesplošno ogoročenje na Otoku, kjer še vedno niso preboleli Ramosovega obračuna z Mohamedom Salahom v lanskem finalu lige prvakov, v katerem je zvezdnik Liverpoola utrpel poškodbo rame.

Sergio Ramos Odgovor Šport Ramos o obtožbah o namerni poškodbi Salaha

Sterling, strelec dveh golov za Anglijo v 16. in 38. minuti, je skozi celotno srečanje povzročal preglavice španski obrambi, kar je očitno načelo Ramosovo potrpljenje.

Številni uporabniki družbenih omrežij, med katerimi prevladujejo jezni angleški navijači, menijo, da bi si Španec zaslužil rdeči karton, a so sodniki incident, ki se je zgodil daleč od žoge, spregledali.

Španski nogometaši so proti Angležem zabeležili prvi poraz po prevzemu selektorja Luisa Enriqueja. Kapetan Ramos je po tekmi navijačem sporočil, da ni razloga za preplah.

"Anglija je vrhunska ekipa z zelo nevarnimi igralci. Lepota nogometa je v tem, da lahko spreobrnemo potek dogodkov in stvari obrnemo v naš prid. Prvi polčas smo odmislili in se odzvali zelo pozitivno. Rad imam to mesto (Sevilla, op. a.), žal mi je, da nismo zmagali za vas," je sporočil kapetan španske reprezentance, ki je bil v prvem polčasu vpleten v še en incident. Tokrat je bil sam tarča grobega posredovanja, ko ga je v 11. minuti  po tleh zrušil Eric Dier. Angleški obrambni vezist je zaradi prekrška prejel rumeni karton, kar je sprožilo mešane odzive.


Španija po treh odigranih tekmah s šestimi točkami ostaja na prvem mestu skupine 4 v ligi A. Anglija ima štiri točke, Hrvaška s tekmo manj pa eno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice