Šport > Nogomet
27 ogledov

Arsenal v težavah, Liverpool kupuje

Guaita Kalou Cissokho Lille Valencia Liga prvakov EPA
Arsenal se sooča s številnimi poškodbami vezistov, Liverpool pa je pripeljal Allyja Cissokhoja iz Valencie.

Trener Arsenala Arsène Wenger je sporočil, da se je na sobotni prvenstveni tekmi, ko so Londončani doma izgubili proti Aston Villi (1:3), poškodoval mladi zvezdnik Alex Oxlade-Chamberlain. Slednji ima težave s kolenom in bi lahko manjkal celo pol leta. Wenger ni želel razkriti, za kakšne težave gre pri 20-letnem angleškem reprezentantu, jasno pa je, da Oxlade-Chamberlain kar nekaj časa ne bo v kadru Arsenala.

Francoski trener bo lahko za sredino prvo tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov proti Fenerbahčeju računal na Bacaryja Sagnaja, Kierana Gibbsa, Aarona Ramseyja, Jacka Wilshera in Tomaša Rosickyja, ki so se lažje poškodovali na tekmi Villo. Vsi so odpotovali v Turčijo in bodo Wengerju na voljo, v ekipo pa se vrača tudi Nacho Monreal, ki je imel težave s hrbtom.

Peta okrepitev na Anfieldu

Francoski nogometaš Aly Cissokho bo do konca sezone kot posojen igralec španske Valencie nastopal za angleški Liverpool, je sporočil klub, ki nastopa v Premier league. Cissokho, ki se najbolje znajde na levi strani obrambe, se je Valencii pridružil lani, za špansko moštvo pa je odigral 25 tekem.

Cissokho je peta okrepitev Liverpoola v poletnem prestopnem roku. Petkratne evropske prvake so pred tem okrepili Simon Mignolet, Kolo Toure, Luis Alberto in Iago Aspas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.