Šport > Nogomet
758 ogledov

Iličićevi Atalanti spodrsnilo v nepravem trenutku

atalanta Epa
Ekipa Josipa Iličića, ki tudi tokrat ni igral, si je močno otežila boj za naslov italijanskega prvaka.

Nogometaši Atalante so imeli možnost, da v italijanskem prvenstvu danes nekoliko bolj ogrozijo deveti zaporedni naslov Juventusa. Z zmago v gosteh proti Milanu v 36. od 38 krogov bi se mu približali na tri točke, a je niso dosegli, izid je bil 1:1 (1:1).

Luis Muriel Najboljši v Evropi Šport Ne Messi, ne Ronaldo! Iličićev soigralec je najsmrtonosnejši napadalec Evrope

Atalanta, ob Interju in Laziu ekipa, ki še lahko prehiti "staro damo", zdaj s tekmo več za Torinčani zaostaja pet, Inter sedem, Lazio pa osem točk. Cristiano Ronaldo in drugi varovanci Maurizia Sarrija v treh tekmah potrebujejo le eno zmago. Priložnost za njo bodo imeli že v nedeljo, ko bodo gostili Sampdorio.

Milan je povedel v 14. minuti, ko je Hakan Calhanoglu mojstrsko izvedel prosti strel z leve strani, žoga je končala pod stičiščem vratnice in prečke.

antonio conte Si slišal, Iličić? Šport Conte udaril: "Drugo mesto je za poražence!"

Gosti bi lahko izenačili že v 26. minuti, ko je domači vratar Gianluigi Donnarumma ubranil enajstmetrovko Ruslanu Malinovskiju, kar ni uspelo Ukrajincu, je popravil Kolumbijec Duvan Zapata, poskrbel je, da sta ekipi drugi del začela z neodločenim izidom.

V nadaljevanju so imeli svoje priložnosti oboji, Atalanta je bila boljša, toda Milančani so bili bližje zmagi, da je ni zabeležil, je kriva zadeta vratnica. Petnajst minut pred koncem jo je zadel Giacomo Bonaventura.

mihajlović gasperini Zavrele strasti Šport Mihajloviću se je 'utrgalo': "Kaj, za vraga, se greš?!"

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.