Šport > Nogomet
5548 ogledov

Bakla v sodnika, tekma prekinjena

Crazy Boys Zagorje NK Zagorje Navijaška skupina Crazy Boys na Mestnem stadionu v Zagorju.
Na tekmi slovenske tretje lige je prišlo do incidenta.

V 20. kolu 3. SNL - center sta se srečala Zagorje in Ivančna Gorica. Domači lovijo prvo mesto in s tem kvalifikacije za 2. SNL, toda navijači so jim naredili medvedjo uslugo.

Sredi drugega polčasa je po izključitvi enega do Zagorjanov na tribuni zavrelo in na igrišče je priletela bakla ter oplazila sodnika Mihaela Antića. Slednji je s svojimi odločitvami predhodno večkrat razburil domače navijače.

NK Rudar Trbovlje NK Zagorje 3. SNL Šport Prostora bo precej manj

Sodnik je po incidentu še pokazal nekaj kartonov, nato pa brez piska odkorakal v slačilnico. Po polurnem čakanju je bilo jasno, da se srečanje ne bo nadaljevalo, na Mestni stadion v Zagorju pa so prišli policisti.

Po vsej verjetnosti bo srečanje registrirano z 0:3 v korist Ivančne Gorice, Zagorjane pa bržkone čaka še izdatna denarna kazen in igranje domačih tekem izven svojega stadiona. 

NK Ivančna Gorica reflektorji Šport Lepa pridobitev za Ivančno Gorico
Komentarjev 1
  • Snežinko 16:41 22.april 2018.

    Eden izmed zelo učinkovitih in enostavnih ukrepov v takih primerih bi bil, da se taka tekma ob prvi prižgani bakli prekine in avtomatsko zmaga nasprotnik. Tako bi ti "uradni navijači" dvakrat premislili, preden bodo razgrajali. Aja...pa njim poslati znesek kazni, ...prikaži več ki ga dobi nogometni klub. Klub ni nič kriv, nima kaj plačevati kazni, naj plačajo razgrajači.

Sorodne novice