Šport > Nogomet
33 ogledov

Balotelli ognjemet preizkusil na stranišču

Mario Balotelli Italija Urugvaj prijateljska tekma Stadio Olimpico Rim EPA
Italijanski nogometaš v dresu Manchester Cityja Mario Balotelli nadaljuje z neumnostmi, ki so vse bolj bizarne. Že prvi dan v novem letu je uničil kopalnico in pohištvo v najetem stanovanju, zaradi česar ga je najemnik vrgel iz hiše.

Mario Baloetelli je že prvi dan leta 2012 naredil za nekaj deset tisoč evrov škode. V najetem stanovanju, vrednem več kot tri milijone evrov, je skozi okno v kopalnici preizkusil pirotehniko v vrednosti dva tisoč evrov. Pri tem je povzročil požar, saj so se vnele brisače, po stanovanju pa se je začel viti gost dim.

Čeprav so požar hitro pogasili, ga je lastnik stanovanja vrgel iz stavbe in dejal, da je škoda ogromna – ne le v kopalnici, saj naj bi italijanski nogometaš uničil tudi drugo pohištvo, ki ga je zmočila voda, potem ko se je zaradi dima sprožil protipožarni alarm.

Sreča v nesreči za Balotellija je, da ga kljub neumnostim Manchester City še vedno podpira oziroma so se na njegove neumnosti že navadili. Mario se tudi v tem primeru počuti, da mu je bila storjena krivica, ker so ga vrgli iz stanovanja in se je moral zato odseliti v hotel, zjutraj pa se je že normalno udeležil treninga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.