Šport > Nogomet
13 ogledov

Balotelli ''pljuval'' čez Anglijo

mario balotelli
1/6
EPA
Kontroverzni Mario Balotelli po prihodu v AC Milan, ki je zanj odštel 20 milijonov evrov, še naprej buri duhove. Italijanski reprezentant je na tiskovni konferenci spregovoril o ljubezni do Manchester Cityja in priznal, da mu angleška kultura ne odgovarja.

Italijanski AC Milan je na tiskovni konferenci uradno predstavil novo okrepitev Maria Balotellija, ki je po treh letih zapustil Manchester City. Dvaindvajsetletnik je izrazil naklonjenost angleškemu prvoligašu, medtem ko mu življenje v Angliji ni bilo pogodu. ''Rad bi se zahvalil vsem navijačem Cityja, ki so bili vedno dobri do mene in me podpirali v dobrih in slabih trenutkih,'' je povedal Italijan in dodal: ''Hvala mojim soigralcem in trenerju. Kar zadeva vse ostalo, sem vesel, da sem zapustil Anglijo.''

Balotelli je imel na Otoku težave s privajanjem na kulinariko, vreme in vožnjo po levem pasu. ''Dobre stvari: soigralci in trener. Slabe stvari: vse ostalo!'' se je pritoževal Balotelli. ''Na prvem mestu mediji. Vreme, hrana, način vožnje,'' je dodal 22-letnik.

''Po pravici povedano je premier liga izjemna, mislim, da najboljša. Ne vem, če se bom v prihodnosti spet vrnil. Zdaj sem tu. Igrati za Milan so bile moje sanje in zelo sem vesel. Najbolj pomembno je, da sem blizu družine in prijateljev. Manchester ni tako daleč, vendar ne tako blizu kot Milan,'' je dejal Balotelli.

Galliani se je motil

Podpredsednik Milana Adriano Galliani je predstavil Balotellijev dres s številko 45 in se zahvalil Manchester Cityju za sodelovanje. ''Veseli smo, da se je Balotelli pridružil ekipi, ki ga je podpirala v mladih letih. Dolgo sem sanjal o tem, da ga pripeljem v klub. Vedno sem govoril, da sem 99.9 odstotno prepričan, da se ne bo zgodilo. Bil sem realističen, a sedaj je tu,'' je povedal Galliani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.