Šport > Nogomet
14 ogledov

Balotelli umaknil pritožbo; City zadovoljen

mario balotelli EPA
Italijanski nogometaš Mario Balotelli si je po tem, ko je Manchester Cityju napovedal ''vojno'' na razsodišču angleške nogometne zveze, si je očitno premislil. Obe strani sta namreč dan pred obravnavo dosegli dogovor.

roberto mancini | Avtor: EPA EPA
Mario Balotelli je želel kazen v višini pol milijona evrov spodbijati na razsodišču angleške nogometne zveze, nato pa se je odločil, da se bo raje vdal v usodo. Manchester City je v izjavi sporočil, da se je Balotelli tako odločil iz spoštovanja do Roberta Mancinija, navijačev in kluba. S to potezo si je povrnil simpatije italijanskega stratega na klopi meščanov, ki je pripravljen Mariu ponuditi novo priložnost. ''Seveda. Jaz sem njegov trener in če si bo zaslužil priložnost, jo bo tudi dobil. Ampak najprej si jo mora zaslužiti,'' je povedal Mancini.

Predstavniki kluba in nogometaš bi se morali na razsodišču sestati v sredo, vendar so se že v torek uspeli dogovoriti drugače. Mancini je prepričan, da se je Balotelli odločil pravilno. ''To je stara zgodba. Normalno je, da tisti, ki naredi napako, prevzame odgovornost in Mario je to storil,'' je povedal trener Manchester Cityja in dodal, naj Balotelli raje kot njega spoštuje sebe. Italijanski reprezentant zaradi bolezni ne bo zaigral na sobotnem obračunu z Readingom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.