Šport > Nogomet
66 ogledov

Barça s sedmico že v finalu

Suarez Neymar Messi Barcelona Valencia Copa del Rey EPA
Barcelona je na prvi tekmi polfinala španskega pokala razbila Valencio (7:0) in si praktično že zagotovila napredovanje.

Barcelona je na krilih izjemne strelske predstave Luisa Suáreza in Lionela Messija popolnoma nadigrala Valencio (7:0) in si praktično že zagotovila finale. 

Urugvajec je dvakrat zadel že v prvih 12 minutah, po pol ure igre je svoj prvi zadetek vpisal še Argentinec. Ob koncu prvega polčasa je bil pri "netopirjih" izključen Shkodran Mustafi in čeprav je Neymar zapravil posledično enajstmetrovko, se gostom ni pisalo nič dobrega.

Messi je v 59. minuti zabil še svoj drugi gol na tekmi in tako mejnik v svoji profesionalni karieri pomaknil že na znamko 500. "La Pulga je četrt ure pred koncem dopolnil "hat-trick", tik pred zaključkom je dva zadetka vpisal še Suárez.

Sevilla ali Celta?

V drugem polfinalu se bosta pomerili ekipi Seville in Celte iz Viga, ki je v četrtfinalu izločila madridski Atlético našega Jana Oblaka. Prva tekma bo na sporedu v četrtek v Andaluziji.

Copa del Rey, polfinale (prvi tekmi):

Barcelona - Valencia 7:0 (3:0)
Suárez 7., 12., 83., 88., Messi 29., 59., 74.
RK: Mustafi (Valencia) 45.
Neymar (Barcelona) je v 45. minuti zapravil enajstmetrovko.

Četrtek:
Sevilla - Celta Vigo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.