Šport > Nogomet
25 ogledov

Barça za Handanovića ponuja še Villo

david villa EPA
Besede Massima Morattija, ki je zatrdil, da o selitvi Samirja Handanovića na Camp Nou ne ve ničesar, ne bodo kar tako prepričale Barcelone. Katalonci so v pogajanja za prestop slovenskega vratarja pripravljeni vključiti tudi Davida Villo.

Predsednik Interja Massimo Moratti je zanikal navedbe, da je Barcelona ponudila 30 milijonov evrov za prestop Samirja Handanovića. ''Ne vem ničesar, prvič slišim kaj takega,'' je povedal 67-letni Italijan.

Barçe pa nevednost italijanaskega tajkuna ni prepričala, zato se po poročanju španskih medijev pogajanja med obema kluboma nadaljujejo. Najprej se je v povezavi s Handanovićem veliko pisalo o Alexisu Sánchezu, ki bi se mu bila Barça pripravljena odpovedati, če bi Inter pristal na nižjo ceno za slovenskega reprezentanta.

Po najnovešjih podatkih pa naj bi bila Barcelona za dosego svojega cilja pripravljena žrtvovati Davida Villo. Španski reprezentant se v katalonski prestolnici ni naigral, zato njegova selitev na San Siro ne bi bila veliko presenečenje. La Gazzetta še dodaja, da Barça konkretne ponudbe, ki bi vključevala podrobnosti o morebitnem prestopu Ville, še ni posredovala. Čeprav Sarma zatrjuje, da je srečen v Interju, pa bi ga ponudba, ki bi mu zagotovila nastope v Ligi prvakov, lahko prepričala.

Še vedno je veliko odvisno od Victorja Valdésa. Španec je že nekajkrat zatrdil, da ob izteku pogodbe, ki poteče junija 2014, zagotovo odhaja, čeprav nekateri verjamejo, da si bo v zadnjem trenutku premislil. Tito Vilanova se bo po koncu sezone z vratarjem pogovoril o njegovih načrtih za prihodnost. Poleg Handanovića, ki je Barçina prva izbira, pa so za Katalonce zanimivi še  Fernando Muslera, Vicente Guaita, David De Gea, Marc-André ter Stegen and Maarten Stekelemburg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.