Šport > Nogomet
15 ogledov

Nič od prestopa: Samir srečen v Interju

samir handanović Reuters
Agent Samirja Handanovića je zavrnil namigovanja, da naj bi Barcelona ponudila 30 milijonov evrov za nakup slovenskega reprezentanta. Predstavnica kluba Claudia Pastorello pa je zatrdila, da je Sarma srečen v Italiji.

Barcelona bo ob koncu sezone ostala brez vratarja Victorja Valdésa, zato se Katalonci pospešeno ozirajo po novih okrepitvah. Visoko na seznamu želja naj bi bil vratar Interja Samir Handanović, za katerega je Barça po poročanju Sky Sport 24 pripravljena odšteti 30 milijonov evrov.

Novica je na sončni strani Alp dvignila veliko prahu, zdaj pa se je oglasil agent slovenskega reprezentanta, ki je zatrdil, da ni prejel nobene ponudbe španskega velikana. ''Nismo imeli nobenega stika. Samir je srečen v Interju,'' je povedal Handanovićev agent.

Podobno je zatrdila predstavnica italijanskega kluba Claudia Pastorello, svoje pa je dodal še lastnik in predsednik kluba Massimo Moratti, ki je dejal, da bo Inter zavrnil vse ponudbe za slovenskega reprezentanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.