Šport > Nogomet
23 ogledov

Moratti: "O ponudbi za Handanovića ne vem nič"

Handanović Barcelona fotomontaža vratar EPA/Žurnal24
V torek smo vam ponudili zgodbo, ki je našega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića povezovala z donosno ponudbo Barcelone. Sedaj se je na govorice odzval tudi predsednik Interja Massimo Moratti.

Katalonski gigant Barcelona naj bi za slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića ponudil (pre)visokih 30 milijonov evrov. Massimo Moratti je sedaj to zanikal in vztrajal, da kaj takega sliši prvič.

"Ne vem ničesar, prvič slišim kaj takega. Govorimo o enem izmed stebrov našega moštva in gotovo ga bomo skušali zadržati," je za Gazzetto dello Sport povedal predsednik Interja.

Ena od možnih kombinacij za prestop naj bi bila tudi ta, da bi se kot del odškodnine za Ljubljančana na San Siro preselil Alexis Sánchez, ki se v dveh sezonah na Camp Nouu ni najbolje znašel, predtem pa je blestel v Udineseju.

"Sánchez je odličen igralec, toda težko bi ga pridobili. So pa drugi, ki prav tako lahko naredijo razliko," je to temo malce dvoumno pokomentiral prvi mož Nerrazzurov.

Na vidiku novi milijoni

Je pa zato Moratti potrdil, da skuša v klub pripeljati tujega investitorja, ki bi s svojim vložkom Interju pomagal ostati v skupini elitnih evropskih nogometnih klubov.

"Res je. Obstaja močan interes nekaterih skupin. Takšne spremembe potrebujejo čas, zato raje ne bom napovedoval, kaj se bo zgodilo. Najprej moramo najti dogovor, ki bi zadovoljil vse vpletene strani," je glede potencialnih novih milijonov dejal italijanski naftni mogotec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.