Šport > Nogomet
23 ogledov

Barcelona plavala z delfini in izgubila

Barcelona delfin
1/7
Youtube
Nogometaši Barcelone so se v bazenu pozabavali z delfini, v Miamiju pa izgubili prijateljsko tekmo s četrtim moštvom zadnjega mehiškega prvenstva Guadalajaro, ki jim je zabila štiri gole.

Nogometaši Barcelone so v kombinirani postavi izgubili še drugo pripravljalno srečanje na ameriških tleh. Tokrat je bil v Miamiju na pokalu World Football Challenge od njih boljši mehiški Chivas ali Guadalajara, ki je v zadnjem prvenstvu zasedel četrto mesto, in to kar s 4:1. V Barcelonino prvo postavo se je vrnil Xavi, sicer pa je Pep Guardiola poleg njega na začetku poslal na travnik še Joséja Manuela Pinta, Gerarda Piqueja, Jonathana Dos Santosa, Andreuja Fontasa, Erica Abidala, Seydouja Keitaja, Thiaga Alcantaro, Carlosa Carmono, Isaaca Cuenco in Davida Villo. Slednji je dosegel tudi edini zadetek za evropske prvake, za Chivas pa so zadeli Fabian dvakrat, Casillas in Verduzco.

Zanimivo je, da so nogometaši Barçe zadnje dni preživljali tudi med zabavo. Tako so se pred dnevi odpravili na bližnje spoznavanje delfinov, s katerimi so tudi plavali. Kako je Xavi poljubil delfina, si oglejte v videu (YouTube)

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 18:01 04.avgust 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870 Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.