Šport > Nogomet
54 ogledov

Barcelona zahtevala umik Figa

Figo Barcelona Real Madrid El Clasico Youtube
Luis Figo je bil predviden za igranje na tekmi legend, na njej se bo kombinirana ekipa nekdanjih zvezdnikov Barcelone in Juventusa pomerila s preostalim svetom. A pri Barceloni ne dovolijo, da bi njen nekdanji nogometaš oblekel dres Kataloncev.

Pred finalom Lige prvakov se bodo pomerili nekdanji zvezdniki. A v skupni ekipi Barcelone in Juventusa ne bo Luisa Figa

 

Portugalec je pred 15 leti namreč iz Barcelone prestopil naravnost v Real Madrid za 50 milijonov evrov. Katalonci zdaj ne dovolijo, da bi na zelenico stopil z dresom kluba, ki ga je zastopal na 168 tekmah, pri tem pa je zabil 33 zadetkov. Figo je po prestopu sicer odigral pet sezon pri madridskem Realu, kariero pa je zaključil pri Interju.

Svoje nestrinjanje s Portugalčevo selitvijo v Madrid so navijači sicer najbolj nazorno pokazali ob njegovi prvi vrnitvi na Camp Nou, ko so proti njemu metali vžigalnike, steklenice in celo slavno svinjsko glavo.

Za skupno moštvo Juventusa in Barcelone bodo zaigrali Edwin Van der Sar, Ciro Ferrara, Ludovic Giuly, Del Piero, Giovanni van Bronckhorst, Edmílson, Fabio Cannavaro, David Trezeguet, Mark van Bommel, Gianluca Zambrotta, Deco, Eric Abidal, Christian Vieri, preostale legende pa bodo zastopali Jens Lehmann, Cafu, Youri Djorkaeff, Robert Pires, Predrag Mijatović, Giovane Elber, Clarence Seedorf, Rai, Christian Karembeu, Steve McManaman, Pierre van Hooijdonk, Marco Materazzi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.