Šport > Nogomet
10231 ogledov

Barçini navijači udarili po Messiju: "Brezsramni izdajalec"

lionel messi Epa
Navijači Barcelone so grobo obračunali z nekdanjim ljubljencem občinstva na Camp Nouu.

Razjarjeni navijači Barcelone se po sinočnji tekmi na Camp Nouu, kjer so z golom Roberta Lewandowskega v 92. minuti komaj rešili teoretične možnosti za napredovanje v izločilne boje, poslužujejo najrazličnejših ventilov za sproščanje nakopičenih frustracij.

Xavi: Besen sem! Šport Piqué s šokantno napako podaril zadetek Interju

Tarča gneva je postla tudi nekdanji prvi zvezdnik katalonskega ponosa Lionel Messi, ki je po tekmi všečkal objavo nogometaša Interja in strelca drugega zadetka na sinočnji tekmi Lautara Martineza.

"Srce, značaj, ponižnost in naprej Inter," je po remiju v katalonski prestolnici zapisal Martinez, sicer Messijev soigralec v argentinski reprezentanci. Med uporabniki, ki so všečkali njegov zapis, je bil tudi uradni račun napadalca PSG-ja, ki je s tem izzval besne reakcije Barçinih navijačev.

Lionel Messi | Avtor: Epa Epa
Eden izmed njih je Argentinca označil za "brezsramnega izdajalca", in to samo teden dni po tem, ko je dobro obveščena argentinska novinarka napovedala Messijevo vrnitev v Barcelono.

"Še en dokaz, da Messiju ni hudo za Barcelono, za klub, ki ga je naredil v to, kar je danes. Nato je uničil ta klub in pobegnil drugam. Kakšen brezsramni izdajalec," se je glasil eden od zapisov na twitterju.

"O tem govorim, ko rečem, da je Messi navaden plačanec," je zapisal nek uporabnikk, drugi pa je dodal: "Prevarant. Ne sprejmite ga nazaj." Eden od navijačev je Messija oklical za "podgano", drugi ga je ozmerjal z "judežem". "Hormonski škrat nas sovraži, to se je videlo že od daleč," pa si je drznil zapisati nek razočarani pristaš španskega kluba.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice