Šport > Nogomet
2399 ogledov

Barçina nogometaša napadla Suáreza: "Bajsi, zdaj je pa dovolj!"

suarez Print Screen
Urugvajski napadalec Luis Suárez se je ob vrnitvi na Camp Nouu zapletel v besedni dvoboj z nekdanjima soigralcema.

Atlético Madrid je v sobotnem derbiju 35. kroga španske La Lige remiziral z Barcelono (0:0) in tako zadržal odlično izhodišče za osvojitev 11. ligaške krone.

Prvič po tem, ko ga je Barcelona lani na precej nespoštljiv način odslovila iz kluba, je proti nekdanjemu moštvu zaigral eden najbolj vročih nogometašev sezone, napadalec Atlética Luis Suárez.

Urugvajski reprezentant, sicer eden bolj prefriganih simulantov na svetu, je tudi tokrat poskušal prelisičiti glavnega sodnika Antonia Mateua, ki pa na Barçino srečo ni nasedel njegovim poskusom.

Suárez je v enem izmed napadov teatralno padel ob blagem stiku z vratarjem Marcom Andrejem Ter Stegnom, pri čemer ga je še dodatno oviral Gerard Piqué

Oba člana katalonskega velikana sta bila nad igralskim vložkom nekdanjega soigralca zelo razočarana.

"Zdaj je pa dovolj, bajsi. Saj nisi resen. Dovolj je tega," je Suárezu zabrusil Piqué. Še odločneje je nastopil vratar Barcelone, ki je Urugvajcu sporočil: "Hej, Luis. Ne na takšen način. Ostani na tleh, šampion."

Bilo je zelo očitno, da Suárezu njegove besede niso bile povšeči.

Tri kroge pred koncem prvenstva ima Atlético (77) na lestvici dve točki prednosti pred Barcelono (75) oziroma Real Madridom (75).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.