Šport > Nogomet
29 ogledov

Bartomeu: "Šli bomo v lov za Neymarjem"

Neymar Lionel Messi Santos Barcelona klubsko svetovno prvenstvo SP Jokohama EPA
Podpredsednik FC Barcelone, Josep Maria Bartomeu, je v pogovoru za La Graderio povedal nekaj besed o Neymarju, Lionelu Messiju in Titu Vilanovi ...

"Titu bi zaenkrat dal oceno devet, če je najvišja deset. Točno ve kaj hoče in sprejema prave odločitve. To nam je zelo všeč," je uvodoma dejal podpredsednik Barçe, Josep Maria Bartomeu.

Nato je nekaj besed namenil tudi argentinskemu geniju, Lionelu Messiju, in vzdušju v katalonski ekipi. "Messi je pri nas začel svoje profesionalno življenje. Zrasel je z našim projektom, vanj verjame in je njegov vodja. Šele nato pride na vrsto denar. Leo ne bi bil v nobenem klubu tako srečen, kot je pri nas. Naša garderoba je med sabo tesno povezana. Igralci se med seboj dobro razumejo, tudi odnos z navijači je izjemen. Še bomo uživali in osvajali naslove."

Bartomeu je razkril tudi, da pri katalonskemu gigantu pozorno spremljajo, kaj se dogaja z brazilskim upom Neymarjem. "Neymar ima pogodbo s Santosom do leta 2014, toda vemo, da bi se popolnoma vklopil v našo nogometno razmišljanje. Zanj še nismo plačali ničesar, a če se bo odločil za igranje v Evropi, se bomo podali v lov za njim," je zaključil Bartomeu.

Neymar je v sredo sicer dosegel zadetek za svoj Santos na povratni tekmi južnoameriškega superpokala proti Universidadu de Chile, Brazilci so slavili z 2:0, prva tekma se je končala brez golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.