Šport > Nogomet
25 ogledov

Beckenbauer: ''40 milijonov je komaj kaj''

Legendarni Beckenbauer meni, da je Klinsmann izgubil slačilnico. Žurnal24 main
Navijači Athletica Bilbao so med treningom baskovske ekipe izrazili svoje nezadovoljstvo nad Fernandom Llorentejem in Javijem Martinezem. Slednjega naj bi za 40 milijonov evrov odkupil Bayern München.

Nekdanji zvezdnik nemškega velikana in častni predsednik kluba Franz Beckenbauer je zatrdil, da si bavarski klub z lahkoto privošči nakup Javija Martineza, čeprav znesek prestopa znaša kar 40 milijonov evrov.

''Če želi Bayern kupiti takšnega igralca, sem prepričan, da so stvar dodobra premislili. Seveda je drag. Toda 30 ali 40 milijonov je komaj kaj. Bayern si to lahko privošči,'' je povedal Beckenbauer in dodal: ''Igralca ne poznam. Toda če ga želi Bayern, potem mora biti nekaj posebnega. Če ne bi bil, se Bayern ne bi zanimal zanj.''

Athletic Bilbao, ki bo očitno ostal brez dveh ključnih igralcev, za Martineza zahteva 40 milijonov evrov, kar bi bil najdražji prestop v zgodovini Bundeslige, dražji od prestopa Maria Gomeza in Francka Riberyja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.