Šport > Nogomet
17 ogledov

Beckenbauer: Dinamo je treba kaznovati

Legendarni Beckenbauer meni, da je Klinsmann izgubil slačilnico. Žurnal24 main
Sramotni poraz zagrebškega Dinama proti Lyonu v Ligi prvakov (7:1) je ena glavnih tem, potem ko so se Francozi zaradi zadostne gol razlike uvrstili v nadaljevanje tekmovanja. Izpadel je nizozemski Ajax. Legenda nemškega nogometa Franz Beckenbauer bi kaznoval Dinamo.

Čeprav so se pri Uefi na namigovanja, da je bila tekma prodana, odzvali, da niso zaznali nobenih nepravilnosti, pa je visok poraz Dinama razburil nogometno javnost. Eden najuglednejših nekdanjih nogometnih legend Nemec Franz Beckenbauer zahteva kazen za hrvaškega predstavnika v Ligi prvakov.

"Zagrebško moštvo se je popolnoma predalo. Predstava Dinama v drugem polčasu je v nasprotju z vsemi pravili, ki jih veleva fair play," je dejal Kaiser Franz. Zagrebški Dinamo je v šestih tekmah Lige prvakov zbral šest porazov, z golrazliko -19 pa je najslabše moštvo v zgodovini Lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.