Šport > Nogomet
12 ogledov

Beckham v Monaco?

David Beckham FameFlynet
David Beckham naj bi glede svoje prihodnosti začel pogajanja z moštvom AS Monaco. S predstavniki kluba se bo sestal po sobotnem finalu lige MLS, poroča BBC.

David Beckham naj bi bil naklonjen selitvi h klubu iz kneževine, potem ko je že povedal, da ne namerava kariere nadaljevati v Združenih državah Amerike. Za 37-letnega Angleža so zanimanje sicer pokazali tudi klubi iz Brazilije in Rusije.

AS Monaco trenutno igra v francoski drugi ligi - Ligue 2 - v katero so izpadli leta 2011. Lani decembra je klub iz Monte Carla prevzel bogati Rus Dimitrij Rybolovlev, ki je tudi odpravil finančne težave Monaca, ki je sedaj na vrhu druge lige in meri na letošnji povratek v Ligue 1.

Leta 2004 je Monaco izgubil finale Lige prvakov proti Portu (0:3), od takrat pa so rdeče-beli nazadovali in se pobrali šele sredi lanske sezone. Trenutno jih vodi Claudio Ranieri, od leta 1987 do 1994 pa ga je vodil Arsene Wenger, sedanji trener Arsenala, ki je v svoji prvi sezoni osvojil tudi naslov francoskega prvaka.

V kneževini so na veliko nogometno sceno prodrli tudi takšni asi kot sta George Weah in Yaya Toure, iz Monaca je v Juventus prestopil tudi Thierry Henry.

Beckhamu in njegovi Victorii bi selitev v mondeno letovišče na Azurni obali najbrž predstavljala normalen korak v karieri. Po Madridu in Los Angelesu se zdi Monte Carlo kot naročen ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.