Šport > Nogomet
8 ogledov

Beckhama ne bo v PSG

beckham los angeles galaxy mls prvak Reuters
Če je Paris St. Germain uspel ujeti Carla Ancelottija, pa z Davidom Beckhamom ne bo ponovil vaje.

Angleški nogometni zvezdnik David Beckham le ne bo prestopil k bogatemu francoskemu prvoligašu Paris St. Germainu (PSG). Kot je pojasnil športni direktor pariškega kluba Leonardo, se Beckham, ki je nazadnje igral za Los Angeles Galaxy, v Pariz ne bo preselil zaradi družinskih razlogov.

Leonardove besede tako končujejo več mesecev dolga namigovanja o Beckhamovem prestopu v PSG, ki je pred dnevi dobil novega trenerja Carla Ancelottija. Klubu, katerega lastnik je družba Qatar Sports Investments (QSI), tako v svoje vrste (še) ni uspelo pripeljati novega odmevnega nogometnega imena.

QSI je sicer ob prevzemu kluba obljubil, da bo PSG postal velik klub in močna blagovna znamka na mednarodni sceni. Projekt so katarski lastniki začeli uresničevati poleti, ko so v prestopnem roku porabili 85 milijonov evrov, kar 42 milijonov so Palermu plačali za 22-letnega Argentinca Javierja Pastoreja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.