Šport > Nogomet
16 ogledov

PSG za petek najavil novinarsko!

carlo ancelotti Reuters
Carlo Ancelotti, prekaljeni italijanski trener, je že v Parizu, kjer so ga fotografi ujeli pred eno od tamkajšnjih bolnišnic. Očitno tudi trenerje zdravniško preverjajo! Bivši šef stroke Milana in Chelseaja naj bi v kratkem podpisal za Paris St. Germain.

Vodilna ekipa francoske Ligue 1 je ob pojavljanju špekulacij o prihodnosti trenerja Antoineja Kombouareja za petek najavila novinarsko konferenco na stadionu Park princev. Italijanskega trenerja Carla Ancelottija, ki naj bi zamenjal Kombouareja, so v Parizu opazili pred bolnišnico Pitie Salpetriere, ki jo Paris Saint-Germain uporablja za zdravniške preglede. Ancelotti se je nato odpravil na stadion PSG, ki ga je zapustil po več urah, medijem pa ni dajal izjav. V Italiji poročajo, da je med trofejnim trenerjem in pariškim klubom še kar nekaj nesoglasij, ki jih morajo zgladiti pred podpisom pogodbe.

Poleg Ancelottija se mnogo piše in govori tudi o prihodu Davida Beckhama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.