Šport > Nogomet
15 ogledov

Ancelotti bi menjal Wengerja

Carlo Ancelotti Žurnal24 main
Nekdanji trener Chelseaja Carlo Ancelotti bi si želel sesti na klop Arsenala, če bi se ta odločil odpustiti francoskega strokovnjaka Arsena Wengerja.

Ancelotti, ki ga je pred to sezono na klopi Chelseaja zamenjal Portugalec Andre Villas-Boas, si še naprej želi trenirati eno izmed angleških ekip, a ga mikajo le največji klubi. Po njegovih besedah bi tako lahko prevzel Tottenham, Liverpool ali Arsenal. "Očitno je, da se Wengerju maje stolček, v nekaj mesecih pa bo prosto še kakšno mesto, saj bo Fabia Capella na mestu selektorja angleške reprezentance zamenjal kdo od domačih trenerjev," je dejal italijanski trener, ki je postal šele drugi nebritanski strokovnjak, ki mu je v eni sezoni uspelo osvojiti dvojno krono v Angliji. Prvi je bil prav Wenger.

Ta sicer klub poraznemu začetku sezone, Arsenal je trenutno šele na 15. mestu v Premier League in le dve točki oddaljen od mest, ki vodijo v drugi rang angleškega nogometa, že načrtuje nove okrepitve. Tako naj bi v zimskem prestopu znova ponudili okoli 30 milijonov evrov za vezista francoskega Rennesa Yanna M'Vilo, pri topničarjih pa si želijo posel izpeljati tudi zaradi dolgotrajne poškodbe mladega Jacka Wilsherja. Za M'Vilo naj bi že v poletnem prestopnem roku štirje klubi, ki igrajo v Ligi prvakov, ponujali 30 milijonov evrov, med njimi je bil tudi klub iz severnega Londona. Rennes igralca, ki je do zdaj zbral 13 nastopov za francosko reprezentanco, takrat ni želel prodati, saj ni našel prave zamenjave zanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.