Šport > Nogomet
28 ogledov

Ancellotti in Beckham v Parizu

Carlo Ancelotti Žurnal24 main
Na klop PSG-ja na bi sedel nekdanji trener Milana in Chelseaja Carlo Ancelotti. Francijo pa bo za Anglijo najverjetneje zamenjal francoski reprezentant.

Italijanski nogometni trener Carlo Ancelotti naj bi v teh dneh prevzel trenerski položaj pri pariškem prvoligašu Paris Saint-Germain. Klub naj bi se namreč razšel s trenerjem Antoinom Kombouarejem, čeprav je ta klub pred zimskim premorom popeljal na vrh francoske prvenstvene razpredelnice. PSG za zdaj novice, o kateri danes poročajo italijanski in francoski mediji, ni komentiral.

V PSG naj bi kariero po novem letu nadaljeval tudi angleški nogometni zvezdnik David Beckham. Tako športni dnevnik L'Equipe kot Le Parisien sta pred dnevi zapisala, da se bo Beckham v januarskem prestopnem roku pridružil Parižanom. Po pisanju časnikov bo nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance postal najbolje plačani nogometaš v Franciji, saj bo mesečno prejemal po 800 tisoč evrov. Pogodbo naj bi podpisal v naslednjih dneh.

Iz Francije pa najverjetneje odhaja Yoann Gourcouff. Predstavniki Lyona so s predsednikom Jean-Michelom Aulasom obiskali London in se sestali z vodilnimi možmi Arsenala. Topničarji si želijo nekoč enega najobetavnejših evropskih igralcev sposoditi za pol leta, z možnostjo odkupa, pri Lyonu pa želijo vezista prodati čim prej. Za 25-letnega Gourcouffa naj bi že našli zamenjavo, iz Dijona želijo pripeljati Benjamina Corgneta, za prestop pa seveda potrebujejo denar. Nakup ali posoja se zdi še toliko verjetnejša, saj naj bi Londončane zapuščal Andrej Aršavin. Za Rusa, ki v tej sezoni igra zelo malo in je daleč od prave forme, se resno zanima njegov nekdanji klub Zenit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.