Šport > Nogomet
24 ogledov

Berlusconi: "Prodal bi klub, če bi ga kdo kupil"

Allegri AC Milan Siena Serie A Italija italijanska liga prvenstvo EPA
V italijanskem nogometnem velikanu AC Milanu vre! Trener Massimiliano Allegri se je skoraj stepel s klubsko legendo, Filippom Inzaghijem.

AC Milan, lastnik kar sedmih evropskih naslovov, na letošnjih treh domačih tekmah (dve v prvenstvu in ena v Ligi prvakov) še ni dosegel zadetka, v Serie A je zaenkrat zbral le skromne tri točke. Odhod številnih nosilcev igre v prejšnji sezoni in posledično slabi rezultati pa seveda vplivajo tudi na mentalno stanje ljudi, povezanih z "rossoneri".

"To je sramota! Prodal bi klub, če bi ga kdo hotel kupiti," je očitno obupal tudi "večni" predsednik kluba, Silvio Berlusconi, ki se pripravlja za ponoven naskok na premiersko mesto. V Milanu gre vse skupaj namreč že predaleč.

Zelo naglas se govori o menjavi trenerja Massimiliana Allegrija, ki se je pred dnevi skorajda stepel s Pippom Inzaghijem, ki opravlja vlogo trenerja mladinske ekipe. "Rušiš me, ker želiš moje mesto. Ti nisi človek," naj bi se Allegri drl na "Superpippa", ki pa mu je le odvrnil, da ni resen. Nato naj bi Allegri želel tudi fizično obračunati z nekdanjim napadalcem, a sta to preprečila njegov pomočnik Filippo Galli in podpredsednik Adriano Galliani.

AC Milan takšne krize ni doživljal že vse od leta 1979, ko je celo izpadel iz Serie A.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.