Šport > Nogomet
26 ogledov

Birsa na posojo k Wiganu?

birsa milan genoa serie a EPA
Naša reprezentančna desetica, Valter Birsa, naj bi bil po poročanju angleških medijev blizu selitve h klubu iz Premier lige, Wigan Athleticu.

Slovenski reprezentant Valter Birsa, ki je trenutno član italijanske Genove, je po poročanju angleških medijev blizu prestopa na Otok. Zanimanje za njegovo enoletno izposojo je najbolj jasno pokazal Wigan, ki našega krilnega igralca, ki lahko po potrebi zaigra tudi na poziciji osrednjega ofenzivnega vezista, spremlja že več kot leto dni in je tako dobro seznanjen s položajem Birse v njegovem trenutnem nogometnem kolektivu, ki pa Valterju seveda ni pogodu, saj igra zelo malo.

Mail.online poroča tudi o tem, da sta na začetku prestopnega roka zanimanje za slovensko reprezentančno desetico pokazala tudi Fulham in West Brom, a sta se nato preusmerila na druge tarče. Genova naj bi bila pripravljena Birso posoditi za leto dni, kar nam je po tekmi Slovenija : Romunija potrdil tudi Valter.

Wigan je v četrtek zapustil Victor Moses, ki se je preselil na Stamford Bridge k Chelseaju. Moses je večinoma začenjal na levem krilnem položaju, ki je najbolj ljub tudi našemu asu, čeprav je desničar, kajti tako lažje uporabi svoj ubijalski strel s svojo močnejšo nogo. "Leticsi" bodo tako bržčas potrebovali zamenjavo za Mosesa in Birsa, ki ima pogodbo z Genovo sicer sklenjeno do poletja 2015, se zdi prava rešitev ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.