Šport
29 ogledov

Bolt čaka na klic Alexa Fergusona

usain bolt london 2012 EPA
Veliki zmagovalec olimpijskega teka na 100 m Usain Bolt je angleškemu nogometnemu velikanu Manchester Unitedu še enkrat ponudil svoje usluge. Jamajčan bi se z veseljem odzval na klic Alexa Fergusona in zaigral za rdeče vrage.

"Ljudje mislijo, da se šalim, toda če me Alex Ferguson pokliče in povabi na preizkus, bo nemogoče reči ne," je povedal dobitnik štirih zlatih olimpijskih kolajn. "Bil bi najhitrejši nogometaš na svetu. Poleg tega zelo dobro igram nogomet. V Londonu bom še nekaj dni. Fergusonov klic bi bil dobrodošel," je dodal Bolt.

Petindvajsetletni sprinter je v srednji šoli igral na položaju vezista. "Če bi igral nogomet, bi želel podpisati s svojim najljubšim klubom,  Manchester Unitedom. Ljudje govorijo, da nisem realen, toda niso me videli igrati. Če bi me Ferguson povabil na eno izmed prijateljskih tekem, bi lahko spoznal, da sem prava zamenjava za Ryana Giggsa," je leta 2010 v svoji avtobiografiji zapisal Bolt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.