Šport
20 ogledov

Proti Boltu in finalistom vrgel plastenko

bolt plastenka incident
1/7
Reuters
V nedeljskem večeru se je na olimpijskih igrah zgodil, na srečo, manjši incident, in sicer tik pred startom teka na 100 metrov. Neki moški je namreč proti finalistom zabrisal plastenko piva in za nagrado dobil klofuto judoistke.

Londonska policija je aretirala moškega, ki je tik pred startom olimpijskega sprinta na 100 metrov, na katerem je Usain Bolt postavil olimpijski rekord, proti Jamajčanu in sedmim ostalim finalistom vrgel plastenko. Policija je sporočila, da so zaslišali vpitje, nato pa je plastenka pristala tik za atleti, tedaj ko je starter ravno dejal "set" (pripravljeni). Kako je priletela plastenka, si lahko ogledate TUKAJLE.

Gledalca so nato aretirali in odpeljali na eno od policijskih postaj v vzhodnem Londonu zaradi suma kaljenja javnega reda in miru. A to ni bila njegova edina kazen, klofuto je dobil od dame! Nizozemska judoistka Edith Bosch, ki je namreč sedela poleg nepridiprava, je namreč na Twitterju zapisala: "Neki pijanec je vrgel plastenko na progo. Počila sem ga ... Neverjetno!"

"Kaj se je dogajalo, nisem videl, za to sem le slišal. Ne podpiram nasilja, zato mi je žal, da se je to zgodilo," pa je o leteči plastenki dejal Bolt. Incident ni zmotil najtežje pričakovane atletske discipline, niti ni bil ob tem nihče poškodovan.

Komentarjev 1
  • s11 14:41 06.avgust 2012.

    Zgleda kot steklenica in ne kot plastenka.