Šport > Nogomet
1155 ogledov

Bolt zavrnil mamljivo ponudbo

Usain Bolt
Nekdanji jamajški atlet se ne bo pridružil malteški Valletti.

Malteški nogometni klub Valletta je slovitemu jamajškemu atletu Usainu Boltu pred dnevi poslal mikavno ponudbo, zastopnik osemkratnega olimpijskega prvaka in svetovnega rekorderja v tekih na 100 in 200 metrov Ricky Simms pa je danes dejal, da bo Bolt do nadaljnjega v Avstraliji skušal izpolniti svoje nogometne sanje.

Eden najbolj prepoznavnih športnikov na svetu v zadnjih dveh desetletjih je pred slabim tednom zablestel v polnem sijaju tudi na nogometnem igrišču, ko se je na prijateljski tekmi njegove ekipe Central Coast Mariners proti avstralskemu drugoligašu dvakrat vpisal med strelce.

"Usain Bolt je pravi magnet za gledalce in bi ga mnogi radi videli v svoji sredini. V preteklosti smo že dobili nekaj tovrstnih ponudb, z gotovostjo pa lahko zatrdim, da Bolt ne bo odšel na Malto," je v zvezi s tem dejal Simms, medtem ko je izvršni direktor malteške ekipe Ghasston Slime, ki je v lasti skupine investitorjev iz Združenih arabskih emiratov, dodal: "Usainu Boltu želimo veliko sreče v njegovi nadaljnji nogometni karieri, a naša ponudba je še vedno na mizi."

Ob tem kaže omeniti, da Bolt za zdaj še nima pogodbe z zasedbo Central Coast Mariners, nova sezona avstralskega prvenstva pa se bo začela v petek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice