Šport > Nogomet
2736 ogledov

Brazilski mediji brutalno nad svojo reprezentanco

Brazilija
Brazilski predstavniki sedme sile niso poznali milosti do svoje nogometne reprezentance.

Brazilska nogometna reprezentanca je v Kazanu izgubila proti Belgiji z rezultatom 1:2 in tako svojo pot zaključila že v četrtfinalu letošnjega Mundiala ter izpustila priložnost, da še šestič postane svetovni prvak.

Belgija je izkoristila vsa darila s strani brazilske obrambe, medtem ko je na drugi strani v vratih Belgijcev blestel Thibaut Courtois.

thibaut courtious KoOsip favoritov Šport Leteči Courtois v 94. minuti zlomil srca Brazilcev

Če smo iskreni, Brazilci sploh niso odigrali slabe tekme, toda njihovi domači mediji niso imeli nobenega razumevanja za še en prehiter izpad svojih nogometašev. Še vedno namreč niso preboleli svojega domačega Mundiala, kjer so njihovi nogometaši doživeli katastrofo v polfinalu proti Nemčiji, ki jih ponižala s 7:1. Prejšnji dve svetovni prvenstvi pa je Brazilija prav tako kot letos zaključila že v četrtfinalu, kjer so morali priznati premoč Nizozemski (2010) ter Franciji (2006).

"Ponovno smo padli," se je glasil naslov v dnevniku Agora, ki je bil eden izmed bolj usmiljenih.

O Dia je izšel s fotografijami razjokanega Neymarja, Marcela ter enega brazilskega dečka, zraven pa se je bleščal naslov: "Kje ste bili?" S tem so seveda ciljali na katastrofalne predstave obeh igralcev.

O Dia | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"Niste," stoji na naslovnici časopisa Correio, ki je na belo podlago postavil razočaranega Neymarja ob komentarju, da Brazilija ni imela odgovora na sijajno igro belgijske reprezentance. Naslov "Niste" se je navezoval na naslov članka prejšnjega dne, kjer je pisalo: "Pripravljeni ste."

Correio | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Mei Hora ni pokazala nobene milosti do brazilskih nogometašev. Na naslovni strani so natisnili sliko pečenega piščanca s prilogo ob naslovu "Žalosten konec kanarčkov." Zraven pa je bilo dopisano: "Z nevidnim Jesusom in Neymarom nas je Belgija pojedla skupaj s prilogo in preložila sanje o šestem naslovu na leto 2022."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice