Šport > Nogomet
33 ogledov

Brazilski odgovor Messiju – Neymar

neymar santos Reuters
Ni sicer dosegel pet golov kot Lionel Messi proti Bayerju, zato pa sta bila dva Neymarjeva – od treh, ki jih je zabil Internacionalu v pokalu Libertadores – spektakularna kot le kaj.

Osupljiv je bil predvsem drugi gol Neymarja, pri katerem je z žogo v nogah pretekel kar 65 metrov, pri tem dosegel maksimalno hitrost 31 km/h in preigral pet nasprotnikov. Po tekmi je priznal, da česa podobnega ne bi mogel storiti znova: "Takšnega gola ne bi mogel zabiti še enkrat niti v videoigrici. Žoge se je treba dotakniti tako hitro … Moram si ogledati posnetek, da bom sploh točno vedel, kako sem dosegel zadetke. Vem le, da sem tekel, preigraval in ko sem povzdignil oči, je bil pred mano gol."

Seveda se ni mogel izogniti vprašanju o Lionelu Messiju: "Vem, kaj mu je uspelo, a sem videl le en gol. Sem Messijev navijač in upam, da bo nadaljeval z zabijanjem golov, da se bom lahko še naprej zgledoval po njem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.