Šport > Nogomet
25 ogledov

Brečko brez izpita za avto, reklamira kolesa

köln borussia mönchengladbach brečko EPA
Slovenski nogometni reprezentant Mišo Brečko, ki je pod vplivom alkohola vozil svoj luksuzni BMW X5 po tračnicah in zaradi tega izgubil izpit, zdaj dela reklamo za kolesarsko opremo, kar je sprožilo kar nekaj hudomušnih opazk medijev.

Slovenski nogometni reprezentant Mišo Brečko, ki se je pred kratkim znašel v središču velikega škandala, ko je po klubski zabavi, na kateri je bil prisoten tudi legendarni voznik formule 1 Michael Schumacher, pijan sedel za volan svojega BMW X5 in z 1,6 promila alkohola v krvi vozil po železniški progi!, zdaj dela reklamo za kolesarsko opremo, česar niso spregledali nemški mediji.

Express.de piše, da je ironično, da Trboveljčan po tem, ko je izgubil izpit za avto in ga mora naokoli prevažati lepa žena Tamara, propagira kolesarsko opremo, saj je kolo zdaj prevozno sredstvo, ki ga lahko uporablja.

Brečko se je na hudomušne izjave novinarjev odzval, da je treba na njegovo reklamiranje gledati s humorjem in da je fotografiranje za katalog potekalo, preden se je zapletel v nesrečo na tirnicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.